Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.rebeccacosmetics.com σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Με πιστωτική κάρτα (MasterCard, Visa, Visa Debit, MasterCard Debit) μέσω του περιβάλλοντος της Τράπεζας Kύπρου που παρέχει ασφάλεια και ταχύτητα κατά τις συναλλαγές σας. Το www.rebeccacosmetics.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
  2. Με Αντικαταβολή και δωρεάν τα μεταφορικά με αγορές άνω των 100.00€, μετρητοίς τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας μέσω Courier Center (μόνο για την Ελλάδα). Με αγορές κάτω των 100.00€ η χρέωση είναι 5.00€ για τα έξοδα αποστολής.
  3. Paypal

Όλες οι τιμές των προϊόντων στο www.rebeccacosmetics.com περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19% και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης με προϊόν ίδιο ή ίσης αξίας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  1. Να έχετε επικοινωνήσει εντός 5 ημερών από την παραλαβή τους στο sales@rebeccacosmetics.com.
  2. Να συνοδεύονται υποχρεωτικά οι επιστροφές από την απόδειξη λιανικής πώλησης.
  3. Τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε και οι συσκευασίες τους να μην έχουν παραβιαστεί.

​Επιστροφές σε προϊόντα προσφορών δεν πραγματοποιούνται.

​Το κόστος της μεταφοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

​Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 7 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων και γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

​Κατά την παραλαβή, σας συνιστούμε να ελέγχετε λεπτομερώς τα προϊόντα.

X