Σχετικα με εμας

Καλωσήρθατε στην

μια από τις πιο σύγχρονες 
εταιρίες 
παγκοσμίως
σε προϊόντα φροντίδας δέρματος.

H Ρεβέκκα Πανοπούλου, Ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας Rebecca Cosmetics, έχοντας 25 χρόνια πείρα στο χώρο της κοσμετολογίας, αισθητικής και Δικτυακού Μάρκετινγκ αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα σειρά φροντίδας δέρματος, μετά από μεγάλη ζήτηση από τους λάτρεις των φυσικών καλλυντικών. To πάθος της για το περιβάλλον αλλά και για τα αγνά φυσικά συστατικά αποτέλεσε την πηγή για την δημιουργία αυτής της εταιρείας. Τα συγκεκριμένα προϊόντα προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας χωρίς καμία προσθήκη ζωικών υλών, παραφίνης, οινοπνεύματος και μεταλλικών ελαίων.

H Rebecca Cosmetics είναι η εταιρεία που βασίζεται στα ΑΠΟΛΥΤΩΣ Απαραίτητα προϊόντα Φροντίδας Δέρματος για μια νεανική, σφριγηλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

 

Η σειρά «BARE Essentials» της Rebecca Cosmetics είναι εμπνευσμένη από την φύση, εμπλουτισμένη με τα ποιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, υποαλλεργικά συστατικά με φυτικά Βλαστό κύτταρα, Κολλαγόνο, Ελαστίνη και Υαλουρονικό Οξύ και Αιθέρια ελαία για να καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση του δέρματος. Είναι τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ Απαραίτητα προϊόντα φροντίδας δέρματος που χρειάζεστε για μια νεανική, σφριγηλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Το ORAMA μας είναι:  «Εσωτερική & Εξωτερική Ομορφιά»

Πιστεύουμε στην εσωτερική και στην εξωτερική ομορφιά!!! Να φροντίζουμε τον εαυτό μας εσωτερικά και εξωτερικά.

Η ομορφιά μας είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή όσο και τα όνειρά μας Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε όνειρα και να βάζουμε στόχους στη ζωή μας.

Μέσα από τα εξαιρετικά μας προϊόντα φροντίδας δέρματος, προσφέρουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Rebecca Cosmetics είναι να συνεισφέρει στην κοινωνία, βοηθώντας άπορες οικογένειες να ζουν σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Μέρος των εσόδων της εταιρείας θα προσφέρονται στην ανακαίνιση κατοικιών για ανθρώπους με προβλήματα υγείας  που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Ήδη η Ρεβέκκα Πανοπούλου μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη και τα δύο της παιδιά Ευτυχία και Αριστείδη, έχουν συμβάλει στην ολοκλήρωση της πρώτης κατοικίας, βοηθώντας μια οικογένεια με σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

 

Γίνετε Μέλoς – Πελάτης του VIP Club της Rebecca Cosmetics.

Το VIP Club είναι ένα αποκλειστικό Club που σας επιβραβεύει για τις αγορές σας .

Με αγορές σε ένα από τα 2 KIT Αναζωογόνησης  βάση του τύπου δέρματος σας, γίνεστε VIP Πελάτης και να έχετε έκπτωση 20% σε όλες τις μελλοντικές σας αγορές.

Τα  VIP  Μέλη απολαμβάνουν:

  • Ειδικές Προσφορές
  • Σεμινάρια Προσωπικής ανάπτυξης
  • Επιλεγμένα προϊόντα σε ειδικές τιμές
  • Συμμετοχή σε Συνέδρια και Εκδηλώσεις
  • Συμμετοχή σε Ταξίδια ‘ Women Empowerment Retreats’ & ‘Prosperity Retreats’.

 

X